Hey daar!

Welkom op de TC Heidepark website! De plek waar wij je informeren over aankomende events, tornooien en nog veel meer.

Hopelijk tot snel! 
Team TCH
 

Interclub programma afgelast!

Door het terug opflakkeren van het COVID 19 virus heeft TV besloten om de IC voor dit jaar in zijn totaliteit af te gelasten. Ook de mondmasker plicht op de club is daarvan een uitvloeisel.

Loopt men rond dan is een mondmasker verplicht, zittend aan een tafel kunt u dat dan afzetten. Er zullen regelmatig politiecontroles worden uitgevoerd.

Door de afgelasting van de IC zullen wij binnenkort een alternatief "club" programma vorstellen.

Nieuws

1.

Netheid op de club. Beste leden, wij merken op dat er veel afval wordt achtergelaten sinds de club terug open is. Mogen wij jullie vragen rekening te houden met volgende (opruim)regels?
-Gelieve sigarettenpeuken niet op de grond te gooien. Vraag gerust achter een asbak indien er geen op de tafels staan.

-Gelieve geen afval achter te laten op de terreinen/terras.

-Gelieve de sleepnetten terug te hangen op hun plaats en niet op de grond te laten liggen.

-Gelieve met respect om te gaan met het materiaal op de terreinen en het terras.

Samen maken we er een mooie (en propere) club van. :)

Competitie nieuws: Ons Enkeltornooi was een succes, ongeveer 90 spelers meer dan vorig jaar wisten de" weg naar onze club te vinden! Hierbij is een bedankje voor iedereen die heeft meegeholpen op zijn plaats! De dames achter de toog, Sharon, Lut, Charlotte en Gill, zorgden ervoor dat iedereen kon genieten van een verfrissing op ons terras!  Onze terreinspecialist "den Boeykens", die met de hulp van Louis ervoor zorgden dat iedereen op een fantastisch terrein kon spelen! Bedankt allemaal!

Op dit moment is ons dubbeltornooi aan de gang, ook hier enorm veel inschrijvingen en er is leuk tennis te zien, gisteren was er een wolkbreuk maar dat kon de pret niet drukken.

A.s. zondag zijn de finales en we hopen op een aantal heideparkers in het finale weekeinde!

Heideparks DG 'clash':

Gisterenavond vond de DG clash plaats met een extra wedstrijd bij aanvang. De sr. Louis en Marc B, daagden 2 jeugdspelers, Joran en Gilles, uit voor een match van één uur. De jeugd won glansrijk, 6-2, 1-2, dus stond de jeugd eigenlijk al voor.... De DG wedstrijden waren zeer spannend en eindigden in een gelijkspel maar de jeugd, Team Joran, JP als vervanger van Reinoud, Roman, Jonathan, Joran, Wout, Gilles en de dames Charlotte, Alice, Alix, Lorelien en Louise, wonnen 2 sets meer en waren daarom te sterk voor het team van kapitein Marc B, Rudy, Marc H, Andre, Michel, Peter, Sven, Marc B, Nel, Nele, Pascale, Ann-Sofie en Martine. Al met al een leuke en gezellige avond met de jeugd als winnaars!!

Voor de kids

Belangrijk nieuws voor onze jeugdspelers! Van 24 juli t/m 2 aug. zal op onze club het jaarlijks jeugdtornooi gespeeld worden. Inschrijven is mogelijk via deze link! Iedereen moet proberen hier aan mee te doen.

Let op iedereen kan nog inschrijven voor onze stageweken in de zomer. De laatste update laat zien wat allemaal mogelijk is. Alle stages in juli en augustus gaan zeker door. Een mailtje sturen is voldoende. Alle informatie is terug te vinden onder de volgende link

Inschrijvingen wintertrainingen.

Alle informatie is terug te vinden op de site van onze Tennis Academy!

Zie dat je er snel bij bent, want de plaatsen zijn beperkt.

TC Heidepark
Heidebergstraat 241
3010 Kessel-Lo

0478/17.99.98
info@tcheidepark.com