top of page

Personal coach op onze club

Corina Meca is de naam van dit Heidepark lid.

Hier haar info:

Vanaf september 2022 ben ik begonnen met het organiseren van functionele trainingslessen voor mensen van alle leeftijden. Voor mensen die niet alleen willen sporten maar ook een betere fysieke conditie willen.

We sporten met kleine materialen: fitnessbal, kleine gewichten, elastieken etc. en we doen oefeningen van matige intensiteit. De groep mag maximaal uit 8 personen bestaan, hierdoor kan ik zo persoonlijk mogelijk met iedere deelnemer aan de slag.

Ik kan een aantal voordelen opnoemen voor tennis:

• Verbeter flexibiliteit

• Verbeterde houding en vermindert lage rugpijn

• Verbeter kracht

• Vermijd letsel


Ik ben graag bij mensen en mijn doel is mensen gelukkiger maken door meer en doelbewuster te bewegen!
bottom of page